Registrera dig som medlem på cruisingen stannar

Varför ska du registrera dig på Cruisingen stannar?

Som medlem i Cruisingen Stannar får du tillgång till många bra erbjudande och rabatter från våra samarbetspartners. Att bli medlem kostar 200kr/år eller 2000kr för ett livstidsmedlemsskap.. Medlemsavgiften betalar du i samband med registreringen.

Genom att registrera dig godtar du att vi får skicka information och erbjudanden från Cruisingen Stannar via mail och SMS. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till 3e part.

När du har fyllt i och skickat formuläret kommer du till betalsidan där du kan välja att betala med något av följande alternativ

  • Swish
  • Kreditkort
  • Internetbank

Om du väljer Kreditkort eller Internetbank kommer du till Payson som tillhandahåller den tjänsten, men du behöver inte ett Paysonkonto. Det är bara att välja betalningsmetod hos dom.

Från och med 11 augusti 2023 kommer våra medlemskort att vara digitala. Det innebär att du har det i din mobil. Du behöver inte ladda ner någon app för detta. Vi har istället valt att göra en webbaplikation för att passa på alla enheter. Detta gör vi för att spara på både miljö och pengar men framför allt för att kunna ge er medlemmar aktuella kampanjerbjudanden mm direkt i telefonen via medlemskort och SMS.

Om du ändå behöver ett fysiskt kort så kostar det 50kr/år extra för att täcka upp för porto mm. 

Du hittar Ditt medlemskort på https://cruisingenstannar.se/card/ eller på en klick från Din kontosida.

När du öppnar ditt kort via länken och är inloggad kommer det att stå ett giltighetsdatum eller ordet LIVSTID i guldaktig färg beroende på vilken typ av medlem du är.

Är ditt medlemsskap inte förnyat kommer det att stå OGILIGT I rött.

Dessutom finns det ett mynt på kortet som ska rotera för att kortet skall vara giltigt. Gör det inte det är kortet ogiltigt.

 

Fyll i fälten nedan för att registrera dig.
Rutor med röd ram är obligatoriska.
Rutor med blå ram är frivilliga.Webbshop

Stöd gärna Cruisingen Stannar genom att köpa våra dekaler och T-shirts.

Nu kan du beställa 2019 års dekal.

CS NEWS

Ställ en frågaANNONSER

Tyck till

Är bilen klar til sommaren 2024

Ja

Nej

Kommer aldrig bli

[Visa resultat]

Unika besök: 324518
Online just nu: